Kylling med honningglasert gulrot og potetmos Ingredienser: - 2 kyllingfileter - 3 gulrøtter - 4 poteter - 2 ss honning - 2 ss smør - Salt og pepper - Frisk persille til garnityr Fremgangsmåte: 1. Skrell potetene og del dem i biter. Kok dem i en kjele med saltet vann til de er møre, ca. 15 minutter. 2. Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok dem i en annen kjele med litt vann i 5-7 minutter, til de er møre. 3. I en stekepanne, stek kyllingfiletene i smør på middels varme i 6-7 minutter på hver side, til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper. 4. Når kyllingen er ferdig, hell honningen over og la det karamelliseres litt i pannen i 1-2 minutter. 5. Hell av vannet fra potetene og mos dem med smør, salt og pepper. 6. Server kyllingen med honningglasert gulrot og potetmos. Pynt med frisk persille.
🤖 Generert av kunstig intelligens