Kikert- og søtpotetsalat Ingredienser: - 1 boks kikerter (400 g) - 1 stor søtpotet - 1 rød paprika - 100 g babyspinat - 2 ss olivenolje - 1 ss sitronsaft - Salt og pepper Fremgangsmåte: 1. Forvarm ovnen til 200°C. Skrell og kutt søtpoteten i terninger. Legg terningene på en bakepapirkledd stekeplate, drypp over 1 ss olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen i 25-30 minutter, til de er møre og gylne. 2. Skyll kikertene godt i kaldt vann og la dem renne av. 3. Kutt paprikaen i terninger. 4. I en stor bolle, bland de stekte søtpotetterningene, kikertene, paprikaen og babyspinat. 5. I en liten bolle, visp sammen 1 ss olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. 6. Hell dressingen over salaten og bland godt før servering.
🤖 Generert av kunstig intelligens