Kremet spinatpasta med reker Ingredienser: - 250 g pasta (f.eks. tagliatelle) - 200 g reker, renset - 200 g fersk spinat - 2 dl kremfløte - 2 fedd hvitløk, hakket - Salt og pepper - Olivenolje Fremgangsmåte: 1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Sil av og sett til side. 2. Varm olivenolje i en stor panne over middels varme. Tilsett hakket hvitløk og la det surre i 1 minutt. 3. Ha i fersk spinat og stek til den faller sammen, ca. 2-3 minutter. 4. Tilsett reker og stek i ytterligere 2 minutter, til de er gjennomvarme. 5. Hell i kremfløten, og la det småkoke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper. 6. Bland inn den kokte pastaen, og rør godt for å kombinere. 7. Server varm, gjerne med et dryss av parmesan om ønskelig.
🤖 Generert av kunstig intelligens