Kremet soppsuppe med brød Ingredienser: 1. 300 g ferske champignon 2. 1 løk 3. 2 hvitløksfedd 4. 5 dl grønnsakskraft 5. 2 dl fløte 6. 2 ss olivenolje 7. Salt og pepper Fremgangsmåte: 1. Finhakk løk og hvitløk. Skjær champignon i skiver. 2. Varm olivenolje i en stor kjele over middels varme. Surr løk og hvitløk til de er myke. 3. Tilsett champignon og stek i ca. 5-7 minutter til de er gylne. 4. Hell i grønnsakskraften og la det småkoke i 10 minutter. 5. Bruk en stavmikser til å blande suppen til en jevn konsistens. 6. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper. Varm opp igjen i et par minutter. 7. Server suppen varm med godt brød ved siden av.
🤖 Generert av kunstig intelligens