Kremet risotto med squash og parmesan Ingredienser: - 200 g risottoris (arborio) - 1 liten squash, hakket - 1 liten løk, hakket - 1 liter grønnsaksbuljong - 100 g revet parmesan - 2 ss olivenolje - Salt og pepper Fremgangsmåte: 1. Varm olivenolje i en stor panne over middels varme. Tilsett hakket løk og stek til den er myk. 2. Ha i risottoris og rør godt i 1-2 minutter til riset er gjennomsiktig. 3. Begynn å tilsette grønnsaksbuljong, en øse av gangen, mens du rører kontinuerlig. Vent til væsken er nesten helt absorbert før du tilsetter mer buljong. 4. Etter ca. 15 minutter, når riset begynner å bli mykt, tilsett hakket squash og fortsett å røre. 5. Når risottoen er kremet og riset er al dente (ca. 20-25 minutter totalt), ta pannen av varmen. 6. Rør inn revet parmesan, og smak til med salt og pepper. 7. Server varm, gjerne med et ekstra dryss parmesan på toppen.
🤖 Generert av kunstig intelligens