Pasta med tomatsaus og spinat Ingredienser: - 250 g pasta (f.eks. penne) - 400 g hakkede tomater (på boks) - 150 g frisk spinat - 2 hvitløksfedd, hakket - 2 ss olivenolje - Salt og pepper etter smak - Frisk basilikum til pynt (valgfritt) Fremgangsmåte: 1. Kok pastaen i en stor kjele med rikelig med saltet vann i henhold til pakkens anvisninger. Sil av og sett til side. 2. Varm olivenolje i en stor panne over middels varme. Tilsett hakket hvitløk og stek i ca. 1 minutt til det er duftende. 3. Tilsett hakkede tomater og la det småkoke i 5-10 minutter. Krydre med salt og pepper. 4. Rør inn spinaten og la den visne i sausen. 5. Bland den kokte pastaen inn i tomatsausen og rør godt. 6. Server varm, pyntet med frisk basilikum hvis ønskes.
🤖 Generert av kunstig intelligens