Kremet sopp- og brokkolipasta Ingredienser: - 250 g pasta (f.eks. penne) - 200 g fersk sopp, skivet - 200 g brokkoli, delt i små buketter - 2 dl kremfløte - 1 dl revet parmesan - 2 ss olivenolje - Salt og pepper etter smak Fremgangsmåte: 1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett brokkolibuketter de siste 3-4 minuttene av koketiden. Sil av vannet. 2. I en stor panne, varm olivenolje over middels varme. Tilsett sopp og stek til den er gyllen og myk, ca. 5-7 minutter. 3. Hell i kremfløte og la det småkoke i 2-3 minutter, til sausen tykner litt. 4. Rør inn revet parmesan, og smaksett med salt og pepper. 5. Bland den kokte pastaen og brokkolien inn i sausen. Rør godt til alt er dekket. 6. Server varm, gjerne med ekstra parmesan på toppen.
🤖 Generert av kunstig intelligens