Kremet spinat- og sopprisotto Ingredienser: 1. 200 g risottoris 2. 1 liter grønnsaksbuljong 3. 200 g fersk spinat 4. 150 g sopp, skivet 5. 1 løk, hakket 6. 2 ss olivenolje 7. 50 g parmesan, revet Fremgangsmåte: 1. Varm olivenolje i en stor panne over middels varme. Tilsett hakket løk og stek til den er myk. 2. Tilsett sopp og stek i 5 minutter til de er gyldne. 3. Ha i risottoris og rør i 1 minutt for å la riset absorbere smaken. 4. Begynn å tilsette grønnsaksbuljongen, litt om gangen, mens du rører jevnlig. La riset absorbere væsken før du tilsetter mer. 5. Etter ca. 15 minutter, når riset er nesten mørt, tilsett fersk spinat og rør til den faller sammen. 6. Ta pannen av varmen og rør inn revet parmesan. Smak til med salt og pepper. 7. Server varm og nyt!
🤖 Generert av kunstig intelligens