Koteletter med eple og løk Ingredienser: - 4 svinekoteletter - 2 epler - 1 stor løk - 2 ss smør - 1 ss kanel - Salt og pepper etter smak - Frisk persille til pynt Fremgangsmåte: 1. Krydre svinekotelettene med salt, pepper og kanel. 2. Smelt smøret i en stekepanne over middels varme. Stek kotelettene i 4-5 minutter på hver side til de er gyldne og gjennomstekte. 3. Skjær eplene og løken i skiver. Ta kotelettene ut av pannen og hold dem varme. 4. I samme panne, tilsett epleskivene og løken. Stek i 5-7 minutter til de er myke og lett karamelliserte. 5. Legg kotelettene tilbake i pannen for å varme dem opp igjen i et minutt. 6. Server kotelettene med eple- og løkblandingen på toppen, og pynt med frisk persille.
🤖 Generert av kunstig intelligens