Grillet laks med quinoa og asparges Ingredienser: - 2 laksefileter - 1 kopp quinoa - 200 g asparges - 2 ss olivenolje - Saften av 1 sitron - Salt og pepper - Friske urter (f.eks. dill eller persille) Fremgangsmåte: 1. Kok quinoa etter anvisning på pakken. Sett til side når den er ferdig. 2. Forvarm grillen eller en grillpanne. Pensle laksefiletene med 1 ss olivenolje, og krydre med salt og pepper. Grill i 4-5 minutter på hver side, eller til fisken er gjennomstekt. 3. Skjær av den nederste delen av aspargesene og pensle med 1 ss olivenolje, salt og pepper. Grill aspargesene i 3-4 minutter til de er møre. 4. Bland den kokte quinoaen med sitronsaft og hakkede friske urter. 5. Server laksen med quinoa og grillet asparges på siden. Nyt!
🤖 Generert av kunstig intelligens