Kremet sopprisotto Ingredienser: - 200 g risottoris - 1 l grønnsaksbuljong - 250 g sjampinjong, skivet - 1 liten løk, hakket - 2 dl kremfløte - 50 g parmesan, revet - Frisk persille til pynt Fremgangsmåte: 1. Varm opp en stor panne over middels varme. Tilsett løk og stek til den er myk. 2. Ha i sjampinjongene og stek til de er gyldne. 3. Tilsett risottorisen og rør i 1-2 minutter. 4. Begynn å spe med grønnsaksbuljongen, en øse om gangen, og rør kontinuerlig til væsken er absorbert før du tilsetter mer. 5. Fortsett å tilsette buljong og røre i ca. 18-20 minutter, til risen er al dente. 6. Rør inn kremfløte og parmesan, og smak til med salt og pepper. 7. Server med hakket persille på toppen.
🤖 Generert av kunstig intelligens