Kjøttboller i tomatsaus med spaghetti Ingredienser: 1. 400 g kjøttdeig 2. 1 egg 3. 2 dl brødsmuler 4. 400 g hakkede tomater 5. 300 g spaghetti 6. 1 løk 7. 1 ts oregano Fremgangsmåte: 1. Forvarm ovnen til 200°C. 2. Finhakk løken og bland den med kjøttdeig, egg, brødsmuler, salt og pepper. Form små kjøttboller. 3. Legg kjøttbollene på en bakeplate og stek i ovnen i ca. 15 minutter til de er gjennomstekte. 4. I en kjele, varm opp hakkede tomater og oregano. La det småkoke i 10 minutter. 5. Kok spaghetti etter anvisning på pakken. 6. Tilsett de stekte kjøttbollene i tomatsausen og la dem stå i 5 minutter. 7. Server kjøttbollene med tomatsaus over nykokt spaghetti.
🤖 Generert av kunstig intelligens