Kylling og grønnsakswok Ingredienser: - 400 g kyllingfilet - 2 gulrøtter - 1 rød paprika - 1 brokkoli - 2 ss soyasaus - 1 ss sesamolje - Salt og pepper Fremgangsmåte: 1. Skjær kyllingfileten i strimler og krydre med salt og pepper. 2. Skrell og skjær gulrøttene i tynne skiver. Skjær paprikaen i strimler og del brokkolien i små buketter. 3. Varm sesamolje i en stor panne eller wok over middels høy varme. 4. Stek kyllingstrimlene til de er gyldne og gjennomstekte, ca. 5-7 minutter. Ta dem ut av pannen og sett til side. 5. I samme panne, tilsett gulrøtter, paprika og brokkoli. Stek i ca. 5 minutter til grønnsakene er møre, men fortsatt sprø. 6. Legg kyllingen tilbake i pannen og hell over soyasausen. Rør godt og la alt varme seg sammen i 2 minutter. 7. Server straks, gjerne med ris eller nudler.
🤖 Generert av kunstig intelligens